Jihan Audy - Konco Rindu Lyrics

Tenane aku pingin ngungkapke tresno
Sing amung tak simpen ning jero dodo
Mergo tansah abot sing tak songgo
Anane kok mung anggep sewates konco
Maju mundur yen ketemu ra wani kondo
Nadyan wedi tresnamu di saut wong liyo
Sampek kapan tak pendem roso cinta
Opo selawase amung dadi konco mesra

Selalu teringat saat bersama
Walaupun jarak memisahkan kita
Karna cintaku bersemi di dalam dada
Nadyan adoh jarak sliramu
Nanging tansah eleng
Sedep esem mu
Pingin rasane tansah ning sandingmu
Gawe tombo roso kasmaran ku
Padange rembulan raiso madangi atiku
Terange lintang raiso ngilangi kangen ku
Wangimu iseh nempel ning njero dodoku
Nanging aku sadar yen sliramu mung sewates koncoku

- Jihan Audy Lyrics